Disney World-appen har nettopp fått en oppdatering!

Hvis du har lest litt på denne nettsiden har du kanskje skjønt hvor essensiell My Disney Experience-appen er for en ferie i Disney World. Den er et superhendig verktøy for noen og kanskje et nødvendig onde for andre, men uansett hvordan du føler om det, må du forholde deg til den. Nå har Disney nettopp gjort en oppdatering av appen og samtidig annonsert en fremtidig oppdatering

Hva er så denne nye endringen. Hjemskjermen ser fortsatt ut som før… men når du klikker deg over til profilen din (de tre horisontale linjene nederst), vil du se noen store endringer. Tidligere var det mange fliser med alternativer for å se tavlen din, Genie+ reservasjoner, matbestillinger og mer.
Her er hvordan det ser ut nå:

Disney har forkortet denne menyen, ned til bare seks fliser, der det tidligere var over et dusin. Mange av alternativene som tidligere var i den menyflisen, har blitt flyttet ned til ulike kategorier av lister. En av listene er «My visit», som inneholder hotellreservasjoner, virtuell køinformasjon og andre essensielle ting for turen din. «Disney PhotoPass» har alt som har med bilder å gjøre. «Getting around» inkluderer alternativer knyttet til transport, og «Plan you next visit» har billetter og pass, Park Pass-reservasjonsinformasjon, parktimer og info.

Neste liste er «Disney Account», med informasjon om profilen din, kobling til andre kontoer, MagicMobile og MagicBands. Til slutt er det «Help & feedbak» der du finner vanlige spørsmål, komplimenter til ansatte, helsetjenester og personvern- og juridisk informasjon. For å komme til din oversikt for dagen, kan du klikke på flisen «Rides, Shows & Lightning Lane Entry», og du vil få oversikt over returtider for Genie+, showtider og køtider. Mobilbestilling er fortsatt under «Order food», og utsjekking/betaling av varer kjøpt i butikk finner du under flisen «Merchandise Checkout». En annen endring er at du nå kan komme til Genie+ informasjonen og oversikten din for dagen ved å klikke på den lille «+» -knappen nederst på skjermen og velge «View My Genie Day and Tip Board».

Reklame/shopping

Perfekt for besøk i Disneyparkene

Engangs regnponchoer er rimelige, tar liten plass og kan kastes når regnskuren er over.

Disse regnjakkene er laget av miljøvennlig PE-materiale, 40% tykkere enn vanlige ponchoer, og garanterer full vanntetthet med forseglede sømmer. De passer alle – menn, kvinner, jenter og gutter – og er ideelle for Disneyturer, camping og mye annet. Ponchoene er pakket individuelt, enkle å ta med i ryggsekken eller vesken, eller bare i lommen

Les mer og kjøp HER

Dette er ikke den eneste endringen som Disney har jobbet med når det gjelder My Disney Experience-appen. De har også nettopp kunngjort en stor oppdatering for restaurantreservasjonsdelen av appen!

Det skal bli mye enklere å gjøre reservasjoner på restaurantene i Disney World takket være nye oppdateringer som kommer både på parkens nettsted og i My Disney Experience-appen!

Snart vil du nemlig kunne se hvilke restaurantreservasjoner som er mulig, for flere dager av gangen (nå kan du bare se en dag om gangen!) Med ett søk skal du kunne se tilgjengelige reservasjonstider for enhver restaurant – opptil 10 dager om gangen. Dette vil gi deg mer fleksibilitet når det gjelder å planlegge måltider under turen din.

I tillegg til denne endringen har Disney nylig også implementert muligheten til å se alle tilgjengelige reservasjoner etter time på hver enkelt dag, slik at du kan se alle alternativene for dagen i stedet for bare et lite tidsvindu. Disney har ennå ikke sagt noe om når disse endringene vil bli offisielt lansert.

Total Views: 26 ,