En Disney World-attraksjon gjenåpner endelig denne uken!

Det er vår i Florida, noe som betyr at været vil begynne å bli varmere. Varmere temperaturer betyr at vannattraksjoner er et velkomment syn! En populær vannattraksjon vil gjenåpne denne uken etter en lang rehabilitering! Men mens én attraksjon åpner, forblir flere andre Disney World-attraksjoner stengt. La oss se hva som åpner og hva som forblir stengt i Disney World denne uken!

Kali River Rapids i Animal Kingdom

Kali River Rapids pleier å stenge tidlig på året for rehabilitering, siden vannattraksjoner som dette har en tendens til å være mindre populære i vintermånedene når det er kaldere enn vanlig. Ingen ønsker å bli gjennomvåt hvis det er kjølig ute! I 2024 stengte den 8. januar. Disney har kunngjort at Kali River Rapids vil være stengt frem til midten av mars. Akkurat nå viser Disneys kalender at denne attraksjonen skal gjenåpne denne uken, nærmere bestemt den 15. mars, selv om Disney ikke offisielt har bekreftet dette som gjenåpningsdato.

Vi gleder oss til å se denne vannattraksjonen åpne igjen! Imidlertid vil andre forblir stengt denne uken. La oss se hva som vil være stengt hvis du besøker Disney World denne uken.

Country Bear Jamboree i Magic Kingdom

Country Bear Jamboree stengte 27. januar 2024 for rehabilitering. Disney har annonsert at et nytt show kommer til Country Bear Jamboree, der bjørnene også skal gjøre en helt ny akt. Det nye showet skal åpne en gang denne sommeren.

Tiana’s Bayou Adventure i Magic Kingdom

Splash Mountain er permanent stengt — denne attraksjonen blir renovert for å bli Tiana’s Bayou Adventure! Den nye attraksjonen vil ha tema fra Prinsessen og Frosken. Tiana’s Bayou Adventure vil åpne denne sommeren i Disney World!

Tomorrowland Terrace i Magic Kingdom

Tomorrowland Terrace er et spisested som har vært stengt siden de pandemirelaterte nedstengningene i 2020, men selv før det var dette stedet bare åpent av og til. Av og til vil du se spisesalen åpen som et hvileområde (og den brukes fortsatt til Magic Kingdom Fireworks Dessert Parties), men ellers er det vanligvis avsperret og tomt. Disney har ikke kunngjort når dette stedet endelig kan åpne igjen.

Reklame/shopping

Sprayflaske med vifte, for varme dager i Disney World (og det er de fleste)

Denne bærbare sprayflasken med vifte, gir en behagelig kjølende «tåkesprut» ved hjelp av en kraftig vifte. Drives av 2 AA-batterier (ikke inkludert). Ideell for utendørs aktiviteter som stranden, parken, spill, camping eller fornøyelsesparken.
Les mer og kjøp HER

Restaurant Marrakesh i Epcot

Restaurant Marrakesh er fortsatt stengt i Marokko-paviljongen i EPCOT’s World Showcase, og det er ennå ikke kjent når den vil åpne igjen. Restauranten er faktisk delvis åpen akkurat nå, men den fungerer som en salong med bare et par drikkealternativer. Imidlertid venter vi fortsatt på at den fulle restauranten skal åpne igjen!

Rock ‘n’ Roller Coaster i Hollywood Studios

Rock ‘n’ Roller Coaster stengte 8. januar, og den vil ikke åpne igjen før sommeren i år. Selv om vi ikke har en nøyaktig gjenåpningsdato ennå, vet vi at det vil være minst noen måneder før attraksjonen åpner igjen. I fjor, da attraksjonen stengte rundt denne tiden (nærmere bestemt 20. februar), åpnet den igjen 26. mai.

Voyage of the Little Mermaid i Hollywood Studios

Voyage of the Little Mermaid er permanent stengt i Disney World. Disney skal introdusere et nytt show på dette stedet, og det fortsatt vil være tema fra filmen Den Lille Havfruen! Det nye showet vil hete «The Little Mermaid — A Musical Adventure» og kommer til Disney’s Hollywood Studios høsten 2024.

Typhoon Lagoon

Typhoon Lagoon Water Park vil gjenåpne sent denne uken, nærmere bestemt den 17. mars! Vannparken har vært stengt siden november 2023, mens Disney har jobbet med vannparkens årlige renovering. Mens parken var stengt, kunne badeglade besøkende i stedet dra til Blizzard Beach Water Park, som fortsatt vil være åpent noen dager til. Blizzard Beach vil være stengt fra og med 17. mars 2024, så 16. mars vil være din siste sjanse til å få med deg et besøk hvis du ønsker det!

Total Views: 32 ,