Favoritt-attraksjon i Hollywood Studios kan få lengre køtider

Hvis du elsker å høre om korte ventetider, kommer du sannsynligvis til å mislike denne spådommen. Disney’s Hollywood Studios har et vell av store attraksjoner som vanligvis har ganske så lange ventetider. Star Tours – The Adventures Continue er ikke en av dem. Ikke at det ikke er en meget bra attraksjon, men den har vært i parken lenge og har stor kapasitet, så den har som regel ganske korte køtider. MEN, på grunn av en kommende endring, kan Star Tours ende opp med en god del lengre ventetid i en periode.

Star Tours – The Adventures Continue får nemlig snart nye scener basert på figurer og steder fra Ashoka, Andor og The Mandalorian. Det skjer den 5. april 2024. Så etter den datoen kan vi antagelig ikke se korte ventetider på en stund. De nye scenene vil bli lagt til en eksisterende katalog med tilfeldige sekvenser for å skape over 250 forskjellige opplevelser. Hver tur består av tre tilfeldige scener.

Den gjennomsnittlige ventetiden for Star Tours varierer mellom 30 og 60 minutter, men den faller også ganske ofte under det vinduet og kan noen ganger til og med være en «walk-on»-attraksjon.

Reklame/shopping

Owala FreeSip Isolert Rustfritt Stål Vannflaske med sugerør

Rustfri stål vannflaske med FreeSip tut og låsbart lokk. Den har en patentert FreeSip tut som kan drikkes gjennom sugerøret eller fra åpningen. Den har også et beskyttende lokk, dobbel veggisolering for å holde drikker kalde i opptil 24 timer.

Les mer og kjøp HER

Attraksjonsopplevelsen tar omtrent fem minutter (sju hvis du teller lasting av køen) og så langt har vi ingen indikasjon på at det vil endre seg. I 2010 ble den opprinnelige Star Tours attraksjonen renovert for å inkludere nye scener og 3D, noe som resulterte i høyere etterspørsel den gangen også. Mens hypen til slutt avtok, er det rimelig å tro at disse nye tilleggene vil tiltrekke seg mer folk enn vanlig – om enn for en begrenset periode.

Det er verdt å merke seg at per dags dato har Star Tours – The Adventures Continue fortsatt Lightning Lane for de som ønsker å hoppe over den generelle køen.

Total Views: 38 ,