Er det en ny «attraksjon» på vei til Magic Kingdom?

Visste du at Disney World får en ny attraksjon? Nei, vi snakker ikke om Tiana’s Bayou Adventure, selv om vi kanskje ser mer fram til den. Vi snakker faktisk om en ny attraksjon som kommer til Magic Kingdom, og som vil få deg til å snuse deg rundt Storybook Circus i Fantasyland.

(c) Disney

Tilbake i 2023 fikk vi informasjon om en ny attraksjon som kommer til Fantasyland kalt «Smellephants on Parade». Disney beskrev dette som en interaktiv opplevelse som vil være et «familievennlig søk og snuseventyr i Storybook Circus». Interessant… og kanskje litt spesielt, eller? Opplevelsen vil bli sponset av et firma som heter Scentsy, som er et amerikansk selskap som selger duftprodukter. I det siste har det vært noen hint om at denne nye opplevelsen kan være rett rundt hjørnet. Skiltene rundt Dumbo-attra​ksjonen i Fantasyland har nylig fått «Presentert av Scentsy» lagt til. I tillegg har også en del busker og annet grønt, blitt fjernet i området.

Reklame/shopping

Mikke Mus Deluxe autografbok med penn

All karakterene du kan møte i Disney World skriver autografer (med unntak av Star Wars-karakterer). En autografbok er derfor en absolutt nødvendighet for de minste!

Les mer og kjøp HER

Nå har det også kommet en ny oppdatering. Det ble nylig sendt inn en søknad om godkjenning fra Disney for en «installasjon av showoppsett.» Adressen på søknaden sammenfaller med området der «Smellephants on Parade» skal være. Så snart kan vi kanskje få oppleve disse duftende elefantene i Magic Kingdom.

Total Views: 37 ,