Disney World-paraden er forsinket – hva gjør du?

Det skjer ting i Disney World, så det er alltid best å være forberedt på uventede situasjoner. Noen ganger stenger attraksjoner (ofte på grunn av været). Noen ganger oppstår det transportproblemer som kan påvirke dagen din. Det kan være tilfeldige problemer med teknologi, inkludert med My Disney Experience-appen. Selv paraden i Magic Kingdom, et høydepunkt for mange, kan bli utsatt eller forsinket, eller avlyst. Men hva gjør du da?

Du er Magic Kingdom og de annonserer over høyttaleren at Festival of Fantasy-paraden som skulle startet klokken 12 er forsinket på grunn av uforutsette omstendigheter. Ingen stor sak kanskje, siden det er en ny parade igjen klokken 15, så du kan alltid få den med deg senere? Men kanskje har du vært tidlig ute og fått deg en flott plass du ikke har lyst til å gi opp. Det kan være lurt å vente litt. Hvis det ikke er åpenbare grunner til forsinkelsen, som regel dårlig vær, vil ofte paraden være i gang igjen ganske snart, gjerne etter bare noen minutter.

Reklame/shopping

Nakkevifte – USB-oppladbar med 3 justerbare hastigheter og raskere nedkjøling. Perfekt for varme parkdager

Oppgradert bladløs design for trygg bruk
Rask kjøling på bare 3 sekunder med 360° vifte
Tre hastighetsinnstillinger
Lang batterilevetid (4-16 timer)

Les mer og kjøp HER

Så hvis du hører en kunngjøring om at paraden har blitt forsinket, bør du bli værende, spesielt hvis du allerede har funnet deg et godt sted å se den fra. Det er sannsynlig at du ikke må vente lenge før paraden begynner. Du kan også spørre noen av de som jobber der om de vet hvor lenge forsinkelsen kan vare, og de kan muligens ha informasjon som hjelper deg med å bestemme deg for om du skal bli eller gå.

Merk at hvis en parade faktisk blir helt avlyst, vil du få en annen kunngjøring som sier nettopp det, og da kan du bare fortsette dagen din og heller satse å få med deg den neste paraden.

Total Views: 62 ,