Noen ting det kan være greit å vite om Flight of Passage i Animal Kingdom

En tur rundt i Pandora i Disney’s Animal Kingdom er aldri kjedelig! Landskapet er nydelig, og oppmerksomheten Disney har lagt i detaljene er utrolig. I tillegg har dette området to svært populære attraksjoner: Na’vi River Journey og Avatar Flight of Passage. Begge er en opplevelse og Flight of Passage regnes som en av de beste attraksjonene i Florida. Men det er noen ting det kan være greit å vite om denne populære attraksjonen

Denne turen er populær av en god grunn. På Flight of Passage får du klatre om bord på en banshee og fly gjennom det utrolige landskapet i Pandora. Du følger i fotsporene til Na’vi-jegerne og deltar i en såkalt overgangsrite. Ventetiden for denne attraksjonen er vanligvis den lengste i parken, men det er verdt det! Du kan også kjøpe deg en individuell Lightning Lane for å forkorte ventetiden din. Imidlertid er det noen «ubehagelige» sannheter om denne attraksjonen.

En av de ubehagelige delene av attraksjonen er dette med ventingen. Mens køen er fantastisk tematisert og full av vakre ting å se på underveis, er føttene våre slitne når vi endelig har kommet gjennom den timeslange køen. Etter å ha ventet i køen, må vi gjennom et par såkalte preshows før vi er klar til å finne plassen vår i setet og nyte attraksjonen. Men for noen stopper ikke ubehagelighetene her.

Så er vi klare for avgang. Plutselig oppstår det en merkelig summing og en rar stikkende følelse i magen. Vi blir nå nemlig linket til vår Avatar, og for en del kan dette oppleves som ubehagelig. Så begynner selve flyturen. Dette øyeblikket er imponerende, med utsikt over Pandora. Imidlertid kjenner du en merkelig pulserende følelse på bena. Det er Bansheen som «puster», og akkurat når vi har kommet oss over begge disse ubehagelige opplevelsene, oppdager vi at vi kanskje føler oss litt dårlige.

Det er ikke uten grunn at denne attraksjonen er populær, og det er virkelig en fantastisk opplevelse, men for noen er det også noen ubehageligheter som kan oppstå Vi har noen tips vi vil dele hvis noen av disse tingene plager deg!

Reklame/shopping

Hawaiian Tropic Mineral Powder Solkremkost, SPF 30 | for ansiktet

Påfør gjennomsiktig solkrem med kost. Denne solkremen har faktor 30 med en bredspektret UVA/UVB-beskyttelse og en praktisk reisestørrelse og er fri for uønskede ingredienser som oktinoxat og oksybenzon.

Les mer og kjøp HER

Vi starter med de elektriske støtene i begynnelsen av turen. Det er en enkel måte å unngå dem på. Før de ansatte spenner deg fast, sørg for at du har akkurat nok plass til å dra magen såvidt vekk fra forkanten av setet. Bare akkurat nok til at du ikke berører den delen av «stolen» som du hviler forkroppen på. Når du etterpå skal linkes til din Avatar, lener du deg bare litt bakover mens summingen skjer.

Neste punkt: pustefølelsen mellom bena. For de fleste er ikke denne så ille, men den kan fortsatt være plagsom for noen. Prøv å trekke bena bort fra midten av setet og fokusere på å ikke «klemme» setet så mye. Lat som om du prøver å skyve bena fra hverandre så langt som mulig.

Til slutt: bevegelsessyke. Dette er et mye mer alvorlig tema, og det er ikke alle løsninger som fungerer for alle. Kjenn din egen grense og sørg for å snakke med en av de ansatte hvis du er usikker på visse deler av denne turen! Vi har allikevel noen tips som kan fungere. Først, prøv å ikke se deg rundt for mye og i stedet fokusere på et punkt på skjermen. Hvis du begynner å føle deg dårlig, anbefaler vi å ta av 3D-brillene, og i verste fall kan du også lukke øynene. Alt dette vil jo ødelegge ganske mye for opplevelsen, så hvis du vet at du lett blir kvalm, så ta gjerne reisesyketabletter på forhånd. Vi anbefaler at du kjøper disse på et apotek i Norge. Det finnes selvsagt mange typer å få kjøpt også i USA, men en del av disse kan gjøre deg både sløv og veldig søvnig.

Vi håper disse tipsene vil gjøre din neste tur på Flight of Passage mer behagelig! Som de sier på Pandora, «Sivako» eller «Rise to the challenge»!

Total Views: 31 ,