Ting du ikke trenger å bruke penger på i Disney World

Som eksperter på planlegging av Disney World-ferier, vet vi nøyaktig hvor mye det koster å dra på en Disney World-ferie, og vi vet også litt om hvordan vi kan redusere den kostnaden. En av de enkleste og raskeste måtene å få ned utgiftene til et mer håndterlig budsjett på, er å kutte ut alle de små ekstra, unødvendige tilleggene som til sammen kan bli en del. Her er noen ting du kan klare deg uten, få gratis eller spare penger på å kjøpe andre steder enn i Disney World.

MagicBand eller MagicBand+

MagicBands er den bærbare teknologien (en bånd som bæres på håndleddet og inneholder en RFID-chip) som kobler sammen – eller «låser opp» – alle opplevelsene som er booket gjennom My Disney Experience når du kommer til Walt Disney World. Du kan bruke MagicBand-en ditt til å låse opp hotellrommet ditt, komme inn i parkene, skanne deg inn i en rides Lightning Lane m.m. Praktisk, men ikke absolutt nødvendig. De koster dessuten noen hundrelapper per stykk.

Har du vært i Disney World før har du kanskje ett fra før. Disse kan brukes om igjen, så du trenger ikke kjøpe et nytt hver gang. Det finnes dessuten andre måter å gjøre alt et MagicBand gjør. Du kan bruke smarttelefonen din, en Apple Watch eller fysiske adgangskort. Disse kan gjøre alt et MagicBand kan gjøre.

Regnponcho

Ikke misforstå! Du vil mest sannsynlig trenge en regnponcho eller regnjakke i Disney World, men du bør ikke vente til du er i Disney World for å kjøpe en! Været i Orlando er ganske omskiftelig – det kan være lyst og solrikt det ene øyeblikket og mørkt og stormfullt det neste. Hvis du skal være i Disney World i noen dager, kan du være ganske trygg på at det vil regne minst en gang mens du er der. Så regnklær av en eller annen type er essensielt! Imidlertid er ponchoer og regnjakker mye dyrere inne i Disney World enn de er på en lokal butikk eller på Amazon. I Disney World betaler du 120 kroner for en regnponcho. Kjøper du engangsponchoer hos f.eks. Publix eller Walmart koster de rundt 10 kroner stykket. Disse er tynne og tar liten plass. Alle kan ha en hver i baklommen og når regnværet er over er det bare å kaste dem.

Reklame/shopping

Perfekt for besøk i Disneyparkene

Engangs regnponchoer er rimelige, tar liten plass og kan kastes når regnskuren er over.

Disse regnjakkene er laget av miljøvennlig PE-materiale, 40% tykkere enn vanlige ponchoer, og garanterer full vanntetthet med forseglede sømmer. De passer alle – menn, kvinner, jenter og gutter – og er ideelle for Disneyturer, camping og mye annet. Ponchoene er pakket individuelt, enkle å ta med i ryggsekken eller vesken, eller bare i lommen

Les mer og kjøp HER

Vannflasker

En flaske vann i Disney World kan koste deg alt fra 40 til nesten 60 kroner, noe som virkelig kan bli mye penger hvis du fortsetter å kjøpe dem i løpet av hele turen din.

Det enkleste er derfor å ta med din egen vannflaske. Disney har mange vannflaskefyllingsstasjoner i parkene, og de har til og med et praktisk verktøy i appen som vil fortelle deg hvor den nærmeste fyllingsstasjonen er! Du kan ta med din egen flaske inn i parkene og deretter fylle den gratis når du trenger det. Har du tilgang på en fryser kan du sette en flaske med vann i fryseren kvelden før, så har du kaldt isvann klart til neste dag.

Du kan også få gratis vann fra hurtigmatrestauranter. Du vil få gratis vann her selv om du ikke kjøper noe i restauranten. Det er ikke like praktisk som å ta med din egen flaske, fordi du må finne en restaurant og potensielt vente i kø for å få vannet. Imidlertid kan det være verdt det hvis du ikke vil bære rundt på en flaske hele dagen!

Solkrem og førstehjelpsartikler

Solkrem og noen førstehjelpsartikler bør man jo absolutt ha, men ikke kjøp disse tingene inne i Disney World! Selv om du vil se solkrem, plaster, noe medisin og andre førstehjelpsartikler til salgs i parkene, vil du også legge merke til at prisene er ganske så høye. Kjøp dem derfor et sted utenfor Disney World om du kan. Hvis du finner ut at du trenger ekstra førstehjelpsutstyr i parkene, kan du dra til en av førstehjelpsstasjonene! Her har de noen få ting tilgjengelig gratis, som smertestillende, plaster og lignende.

Genie+ i Animal Kingdom

Genie+ er tjenesten for å hoppe over de ordinære køene, hvor du kan betale for å få tilgang til Lightning Lane og dermed hoppe over den normale standbykøen. Det kan absolutt være verdt pengene, spesielt i Magic Kingdom og Hollywood Studios, og delvis i EPCOT, men i Animal Kingdom kan man faktisk klare seg fint uten. Det er rett og slett ikke så mange attraksjoner i Animal Kingdom, og parken er vanligvis den minst travle av de fire parkene, noe som betyr at ventetidene ofte er lavere her sammenlignet med de andre. Den mest populære turen – Avatar: Flight of Passage – er heller ikke inkludert med den normale Genie+ og i stedet har den en Individuell Lightning Lane, som du må betale for separat. Så bruk heller penger på det isteden. Vær der når parken åpner og gå direkte til Kilimanjaro Safaris først, og deretter Navi River Journey. Da får du kjørt disse med lavest mulig ventetid.

Total Views: 48 ,