Åpningsdato klar for CommuniCore Hall og Plaza i EPCOT

EPCOT-transformasjonen er endelig nesten fullført! Vi har lenge visst at dette lange byggeprosjektet snart var ferdig, vi har bare ikke visst nøyaktig når. Som en del av prosjektet åpent «Moana – Journey of Water» tidligere i år. Nå har vi endelig en oppdatering på når alt er klart!

CommuniCore Hall og CommuniCore Plaza vil åpne 10. juni 2024 i EPCOT, og vil være lokalisert i EPCOTs World Celebration, på baksiden av Spaceship Earth og vil, ifølge Disney, bringe EPCOTs festivaler «til midten av Walt Disney World». Vi har kunnet holde følge med byggeprosessen ganske lenge, og vi visste at den var planlagt å være fullført i år — og nå vet vi altså offisielt når.

CommuniCore Plaza er et utendørsområde der gjester kan komme for å slappe av og oppleve alt festivalene har å tilby. Det er også et område som kan være vert for store konserter eller mindre forestillinger.

Reklame/shopping

Sammenleggbar Vannflaske

Denne sammenleggbare vannflasken av sikker silikon er lekkasjesikker, varmebestandig og praktisk for alle typer aktiviteter.

Les mer og kjøp HER

På den annen side vil CommuniCore Hall også for det meste være dedikert festivalene og designet med fleksibilitet i tankene, for å kunne tilpasses de ulike festivalene gjennom året. Her vil man kunne opleve mat, kunst, levende musikk og mye mer. Disney har sagt at dette området vil være åpent året rundt — ikke bare under festivaler — og at det også vil være et sted å nyte litt aircondition mens man slapper av.

Vi vet også at CommuniCore Hall vil inkludere et område hvor man kan møte og hilse på Mikke Mus og vennene hans. Det blir også flere grøntområder og avslappende steder, sammen med mat og drikke, og mer underholdning. Det vil også være et demonstrasjonskjøkken, en mixology bar og et utstillingsgalleri her. Hallen er designet for å hjelpe til med å forlenge festivalopplevelsen, og som en del av åpningen vil en ny Encanto-forestilling debutere på den nylig åpnede CommuniCore Plaza-scenen. «Celebración Encanto!» vil inneholde de ikoniske sangene og historiene fra filmen.

Total Views: 23 ,