Endringer som kommer til Disney World denne sommeren

Sommeren er bare noen måneder unna, og Disney World har mye på gang. Noen av disse endringene vet vi ikke helt når kommer, som at Test Track vil stenge på et tidspunkt for å bli pusset opp og at Dinoland U.S.A. også vil transformeres en gang i nær fremtid. Men vi vet også om flere nyheter og endringer som vi vet skal skje denne sommeren!

Country Bear Jamboree vil åpne med nytt show!

Country Bear Jamboree, en av de mest tradisjonelle animatroniske showene i Magic Kingdom, vil åpne en gang denne sommeren med bjørnenes helt nye show! Åpningsdato for denne attraksjonen er ennå ikke kunngjort, men vi vet at den kommer denne sommeren. Det nye showet er inspirert av tradisjonelle varieteshow som man kan finne i Nashville, Tennessee. Vi vet også at noen klassiske Disney-sanger vil bli fremført i country, rockabilly og bluegrass-stiler!

Tiana’s Bayou Adventure vil åpne!

Disney kunngjorde for noen uker siden at åpningen av Tiana’s Bayou Adventure hadde blitt fremskyndet til sommeren 2024! Vi har til og med begynt å se flere og flere tegn som viser at det vil være klart til å åpne om noen måneder. Nylig har vi begynt å se skilt som informerer gjestene om at turen ennå ikke er åpen for publikum, men at Imagineers tester den. Så dette er et stort skritt mot åpningen, og vi kan glede oss til å kunne kjøre den selv snart!

CommuniCore Hall og Plaza vil endelig åpne!

En av de største oppdateringene vi har hørt de siste dagene er at CommuniCore Hall og CommuniCore Plaza i EPCOT endelig har en åpningsdato! Begge disse nye tilleggene skal åpne 10. juni 2024! Områdene er designet for å forbedre og forlenge opplevelsen av de forskjellige EPCOT-festivalene.

En nytt Encanto-show kommer til EPCOT!

På samme dag som åpningen av CommuniCore Hall og Plaza (10. juni), vil du også kunne oppleve et helt nytt Encanto-show! Showet, kalt ¡Celebración Encanto!, vil finne sted på scenen til CommuniCore Plaza og vil være en allsang som inkluderer noen populære sanger fra filmen. Showet vil gå flere ganger om dagen og være en flott måte å se noen av dine favorittkarakterer fra Encanto.

Reklame/shopping

Owala FreeSip Isolert Rustfritt Stål Vannflaske med sugerør

Rustfri stål vannflaske med FreeSip tut og låsbart lokk. Den har en patentert FreeSip tut som kan drikkes gjennom sugerøret eller fra åpningen. Den har også et beskyttende lokk, dobbel veggisolering for å holde drikker kalde i opptil 24 timer.

Les mer og kjøp HER

En DRONE-SHOW kommer til Disney Springs!

På West Side i Disney Springs vil du kunne se et nytt drone-show kalt «Disney Dreams That Soar» over Lake Buena Vista fra 24. mai. Showet er inspirert av forskjellige Disney-historier som har flyving på en eller annen måte og vil bli kombinert med musikk og ikoniske Disney-sitater. Showet vil bare være tilgjengelig i begrenset tid, så sørg for å stikke innom for å se det før 2. september!

Total Views: 46 ,