Sluttdato annonsert før oppgradering av Test Track i EPCOT

Nye endringer er i vente i EPCOT! Sent i 2023 kunngjorde Disney flere nyheter og endringer som vil komme til Disney World. Blandt annet en ombygging av Dinoland USA, samt en utvidelse av Magic Kingdom for å nevne noe. For EPCOT sin del vil den siste delen av den store ombyggingen være avlsuttet når CommuniCore Hall og CommuniCore Plaza endelig åpner 10. juni 2024! Men bare en uke senere skjer det nok en endring.

Disney har offisielt sluppet sluttdatoen for den nåværende utgaven av Test Track! Så det ser ut som vi ikke vil bli kvitt kontruksjonsgjerdene så snart allikevel. Likevel er vi fortsatt spente på å se hva denne ombyggingen vil innebære, og hva disse vil gjøre med attraksjonen. Disney har foreløpig ikke sluppet for mange detaljer om hvordan attraksjonen vil bli til slutt, men de har sagt at den vil hente inspirasjon fra World of Motion, attraksjonen som opprinnelig var i det samme bygget den gangen parken åpnet i 1982!

Gjestene vil ha frem til 17. juni 2024 på seg til å hoppe på denne attraksjonen, lage sine egne SIM-kjøretøyer og kjøre den raskeste attraksjonen i Disney World. Attraksjonen vil fortsatt bli sponset av Chevrolet.

Total Views: 47 ,