Disney bekrefter oppstarten av en stor utvidelse av Magic Kingdom

Disney har de siste månedene gitt oss små oppdateringer og hint om en større utvidelse som er planlagt for Magic Kingdom. Inntil nå har det virket ganske vagt, og uten noen konkrete løfter. Men nå ser det ut til at Disney endelig skal sette denne planen ut i livet!

For et par år siden annonserte Disney det de kaller et “Blue Sky”-prosjekt som ville innebære et nytt land i Magic Kingdom. Den gangen var det bare en “kanskje, hva om”-type ide, men det har siden blitt bekreftet som noe som virkelig skal skje. Vi har senere fått noen flere oppdateringer rundt planene, inkludert muligheten for å legge til Coco-, Encanto- og/eller Disney VILLAINS-tematiserte land og attraksjoner til Magic Kingdom. Prosjektet har fått navnet “Beyond Big Thunder Mountain” fordi utvidelsen sannsynligvis vil være fysisk plassert bak berg- og dalbanen Big Thunder Mountain.

Reklame/shopping

Disney Big Thunder Mountain Railroad Familiespill

 Dette er et spennende, raskt og enkelt kortspill for 2-4 spillere over 9 år, hvor du sender marmor ned i gruvesjaktene og opplever skjebnesvangre hendelser som jordskred og dinosaurfunn, alt i en setting inspirert av den klassiske Disney World-attraksjonen.

Les mer og kjøp HER

Så når kommer dette faktisk til å skje? Selv om vi ikke har noen åpningsdato eller tidslinje for det nye området, vet vi nå faktisk at arbeidet endelig skal i gang! Disney vil nemlig snart søke om tillatelser for drenering og annet grunnleggende og forberedende arbeid for landet der denne utvidelsen vil finne sted. Riktig nok et lite, men allikevel viktig skritt når de forbereder seg på å bygge det nye landet. Med dette bekrefter Disney altså at utvidelsesplanene endelig er i gang!

Disney-direktør Bruce Vaughn har sagt at disse utvidelsesplanene for Magic Kingdom er de “største noensinne”. Tilleggene er angivelig på en lignende skala som land som Star Wars: Galaxy’s Edge i Hollywood Studios og Pandora – The World of Avatar i Animal Kingdom. Det vil bli nye attraksjoner, restauranter, show og mye mer.

Total Views: 27 ,