Alt Førstehjelpssentrene kan hjelpe deg med i Disney World

Selvfølgelig ønsker alle at Disney World-ferien skal være så perfekt som de har drømt om, men noen ganger skjer det ting. Noen ganger blir folk syke eller det skjer noe annet uforutsett, og når det skjer, kan det noen ganger være på tide med litt førstehjelp. Heldigvis har Disney tenkt på det også. I alle parkene finnes det førstehjelpsstasjoner, som faktisk kan hjelpe deg med ganske mye.

Hvis noe går galt mens du er i Disney World, er det bra å være forberedt! Dette betyr å vite hvor du skal søke medisinsk hjelp når det trengs, og hva du kan forvente å finne når det gjelder medisiner og tjenester. Så la oss ta en titt på hva som nøyaktig tilbys av førstehjelp i Disney World!

Først og fremst hjelper det å vite hvor du skal gå når du trenger førstehjelp. Disney World har disse førstehjelpsstasjonene i hver av parkene, og alle er fullt utstyrt. I Magic Kingdom ligger førstehjelpen mellom The Crystal Palace og Casey’s Corner, når du går mot Adventureland. I EPCOT finner du førstehjelp i Odyssey Center mellom Future World og World Showcase, nær Mexico Pavilion. Over i Hollywood Studios er førstehjelpen i en bygning på Hollywood Boulevard, rett ved parkinngangen. I Animal Kingdom, ligger førstehjelpsstasjonen på Discovery Island rett ved siden av Creature Comforts.

Reklame/shopping

MEACOLIA pilleboks med 8 rom (3-pakning)

Stabil og sikker reisepilleboks med dobbel lås, stor kapasitet og bærbar størrelse. Ideell for organisering og oppbevaring av piller, på reise eller i park.

Les mer og kjøp HER

Faktisk kan du også spare penger ved å besøke en førstehjelpsstasjon i parkene! Enten det er hodepine, solbrenthet eller halsbrann, kan du svinge innom førstehjelpen for prøvestørrelser av alle slags vanlige medisiner, og det er GRATIS! Et hett tips for deg som ikke vil betale for overpriset solkrem eller smertestillende i en av butikkene inne i Disney World.

Hver stasjon er også bemannet av en sykepleier. Selv om du bare føler deg litt utmattet eller kanskje litt overopphetet, er dette et bra sted å få litt hvile og samle seg. De hjelper deg gjerne med drikke eller annet for at du igjen skal føle deg opplagt til å fortsette dagen din. Rullestoler er tilgjengelige for bruk hvis du plutselig skulle trenge en.

Disneys førstehjelpsstasjoner har så mye forskjellig at de praktisk talt er et mini-sykehus. Alle de grunnleggende nødvendighetene for vanlige plager er her, som smertestillende, hostestillende, bandasjer og plaster, forkjølelsesmedisin, fuktige kalde kluter, og sportsdrikker med elektrolytter. De har også spyposer du kan få med deg, hvis magen kjennes litt i ulage.

I tillegg har de senger, hvor besøkende kan ligge ned og hvile, og de har termometer for å sjekke om du har feber. For allergiske reaksjoner er førstehjelpsstasjonene utstyrt med epipenn, og sykepleierne er også i stand til å administrere injeksjoner for ting som diabetes. Har du med deg dine egne spesielle typer medisiner, eller medisinsk utstyr, kan førstehjelpsstasjonen lagre det for deg mens du er ute og går i parken!

Dette er et lavterskeltilbud, så ikke nøl med å ta turen innom hvis du føler du har behov for det.

Total Views: 34 ,