Nyhet i Disney Worlds app

Når du besøker Disney World, vil My Disney Experience-appen kanskje være din beste venn under turen. Appen gir deg massevis av nyttig informasjon og lar deg bestille Genie+ og gjøre Lightning Lane-reservasjoner, melde deg på virtuelle køer, gjøre bordreservasjoner, bestille mat via mobil og mye mer. Nå har Disney nettopp nettopp lansert er tillegg til appen som vil gjøre ting enda enklere.

Hvis du åpner appen og klikker på stedsikonet nederst på skjermen, vil du få opp et kart over Disney World. Hvis du deretter klikker på nedtrekksmenyen øverst på skjermen og velger «Dining», får du et kart med alle steder i parken som server mat av et eller annet slag. En ny funksjon dukker nå opp på dette kartet, nemlig ventetiden for bordserveringsrestauranter og lounger! I eksemplet over ser vi at Cinderellas Royal Table har en antatt ventetid på 35 minutter og The Crystal Palace en ventetid på 10 minutter.

Reklame/shopping

Mikke Mus VANNTETT bag (30×35 cm)

Disney vaskbar bag i polyester. Perfekt for reise, strand, basseng, barnevogn, bleier, skitne treningsklær, badetøy, toalettsaker m.m. (30×35 cm)

Les mer og kjøp HER

Enda mer nyttig er at du nå kan klikke på den ventetiden og få en direkte kobling for å bli med i «Walk-Up Waitlist», dvs køen for å få bord på en restaurant hvor du ikke har gjort en forhåndsreservasjon. Ventetiden du får oppgitt er altså den estimerte tiden du må vente for å få et bord. Den er til og med spesielt tilpasset deg, siden den, basert på informasjonen den har i appen, beregner ventetiden ut fra hvor mange dere er.

Denne funksjonen kan være spesielt nyttig hvis du er i et bestemt område og bare trenger å se hvordan ventetidene for restauranter er i den spesifikke delen av parken.

Total Views: 22 ,