Bli med på en tur gjennom Tianas Bayou Adventure!

Denne nye attraksjonen i Magic Kingdom har tatt plassen til Splash Mountain og presenterer en historie som fungerer som en oppfølger til filmen «Froskeprinsessen». Nå kan vi endelig ta deg med på en tur gjennom hele attraksjonen!

(c) Disney (Youtube)

Tianas Bayou Eventyr åpner offisielt den 28. juni, men nå har du sjansen til å oppleve hele turen takket være en video Disney har lagt ut på YouTube! Denne videoen gir oss en full POV-opplevelse av turen, fra den første bakken til den siste scenen.

Sjekk ut videoen nederst i artikkelen, eller gå til Youtube: (775) FULL Ride POV: Tiana’s Bayou Adventure | Walt Disney World – YouTube

Når det gjelder hvordan Genie+ vil fungere med denne attraksjonen, vil Tianas Bayou Adventure være tilgjengelig som en del av Disney Genie+. Dette betyr at gjester kan kjøpe Genie+ for Magic Kingdom (eller velge multi-park Genie+ alternativet) og reservere en Lightning Lane for Tianas Bayou Adventure.

Når attraksjonen åpner den 28. juni, vil den bruke en virtuell kø (i tillegg til Genie+). Gjester kan bli med i den virtuelle køen via My Disney Experience-appen på ett av to tidspunkter: kl. 07.00 eller kl. 13.00. Selv om en vanlig standby-kø ikke vil være tilgjengelig i løpet av attraksjonens første åpningsdager, forventer Walt Disney World å åpne en standby-kø kort tid etter attraksjonens åpning.

Total Views: 57 ,