Hvordan velge det beste setet på attraksjonene

Walt Disney World er kjent for sine mange attraksjoner, fra spennende berg-og-dal-baner til rolige båtturer. Men visste du at det er noen seter som kan gi deg en enda bedre opplevelse? Vi vil fortelle deg hvordan du kan optimalisere din Disney-opplevelse ved å velge det beste setet på attraksjonene.

Setevalg kan ha stor innvirkning på opplevelsen din av en attraksjon. Noen seter gir bedre utsikt, mens andre kan gi mer spenning. For eksempel, på en berg-og-dal-bane, kan setene i baksetet gi mer lufttid og en mer intens opplevelse, mens setene i fronten gir en bedre utsikt.

Disney er kjent for sin utmerkede kundeservice, og de ansatte vil gjøre sitt beste for å imøtekomme dine ønsker. Hvis du vil sitte på et bestemt sete eller rad, kan du bare be om det når du kommer til innstigningsområdet. Husk at det kan være nødvendig å vente litt lenger hvis du ber om et bestemt sete.

Reklame/shopping

Sonos Ace

Sonos Ace perfeksjonerer din personlige lytteopplevelse med tapsfri og romlig lyd, førsteklasses støykansellering, og opptil 30 timers batterilevetid.

Les mer og kjøp HER

Her er attraksjonene hvor vi mener setevalget kan være avgjørende for opplevelsen:

Epcot

Soarin’ Around the World: For å få den beste utsikten, anbefales det å be om å sitte i rad 1 på Concourse B. Rad 2 og 3 vil også fungere bra, så lenge det er Concourse B. Dette vil plassere deg direkte i sentrum av skjermen for optimal visning.

Guardians of the Galaxy: Cosmic Rewind: Hvis du er ute etter den mest intense opplevelsen gjennom galaksen, anbefales det å sitte på radene 9 & 10.

Guardians of the Galaxy

Frozen Ever After: Det er ingen spesifikke seter som er bedre enn andre på denne turen. Men, det anbefales å ikke sitte på rad 1 om man vil unngå å bli våt.

Remy’s Ratatouille Adventure: Hvert kjøretøy har to rader. For best mulig opplevelse bør mindre barn sitte på rad 1

Animal Kingdom

Dinosaur: Det er egentlig ingen seter som er bedre enn andre på denne attraksjonen, men det vil være noe bedre utsikt om man sitter på en av sidene.

Expedition Everest: Noen mennesker liker å oppleve spenningen ved å sitte i baksetet på en berg-og-dal-bane, som gir mer bevegelse og mer magesug. Andre vil heller sitte foran, noe som gir bedre utsikt og en litt «roligere» tur.

Expedition Everest

Kilimanjaro Safaris: De beste setene er alltid de ytre setene. Men, det er verdt å merke seg at jo lenger bak du sitter, jo mer humpete blir turen. For å få den aller beste opplevelsen på Kilimanjaro Safaris, anbefales det å sitte på venstre side av safari-kjøretøyet. Dette vil gi deg noe bedre utsikt over flere dyr, kanskje spesielt flodhester og krokodiller, enn om man sitter i midten eller på høyre side. Husk at dyrene elsker regnet og er ofte mer aktive da.

Hollywood Studios

Millennium Falcon Smugglers Run: Hvis drømmen din alltid har vært å fly Millennium Falcon, så er pilotposisjonen der du vil sitte. Da er det du som styrer, og pilotsetene er også nærmest vinduene/skjermene for attraksjonen, så utsikten er ikke blokkert.

Rock’n’Roller Coaster: Det er ingen seter som er bedre enn andre på denne turen. Men, som med de fleste berg- og dalbaner gir første rad bedre utsikt og en litt mindre humpete tur, mens bakerste rad vil by på en litt villere tur.

Slinky Dog Dash: Dette er en ganske «rolig» berg- og dalbane, men første og siste rad er også her de beste, alt etter hvilken opplevelse man er ute etter.

Slinky Dog Dash

Tower of Terror: Første rad, det vi si det som kalles rad/område 1 og 2 gir absolutt best utsikt, og det beste attraksjonsfotoet.

Magic Kingdom

Big Thunder Mountain Railroad: For den «villeste turen» anbefales det å be om et sete i de bakre radene. For roligere turer, be om et sete i fronten av toget. Vær oppmerksom på at hver rad deler samme bøyle, slik at man kan bli «kastet» rundt en del. Så hvis man vil unngå det mest mulig anbefales en av de fremste radene.

Jungle Cruise: Baksetene er å foretrekke fordi de gir mer benplass.

Pirates of the Caribbean: Hver side av båten tilbyr en utsikt over ikoniske scener og de er best å nyte hvis du sitter mot sidene av båten. Dette er en vannattraksjon hvor man kan risikere å bli våt og det er man er ikke spesielt beskyttet mot uansett hvilken rad man sitter på.

Prince Charming Regal Carrousel: Hvis noen som ikke kjører skal ta bilde kan det være lurt å sette seg på ytterste rad.

Seven Dwarfs Mine Train: Her er ekspertene litt uenig om hva som er de beste setene. Bak i toget gir tilsynelatende mer attraksjonstid, da man slipper å «henge» i nedoverbakke i påvente av at toget blir dratt over en topp. Men, første rad gir samtidig mye bedre utsikt og bedre attraksjonsfoto- og film.

Space Mountain: De beste setene på Space Mountain er i fronten av hver vogn, hvis man er litt stor av størrelse, eller bakerst om man har litt lange ben. Space Mountain har ganske trange seter og det kan være en liten prøvelse å komme seg ut av dem etter at turen er ferdig.

TRON: Første rad gir en flott opplevelse med fin utsikt, og er nok det beste valget.

TRON

Å velge det beste setet på attraksjonene i Walt Disney World kan forbedre opplevelsen din og gjøre turen enda mer minneverdig. Husk at du kan be om et bestemt sete eller rad, og de ansatte vil gjøre sitt beste for å imøtekomme ditt ønske.

Total Views: 49 ,