«Country Bear Jamboree» i Magic Kingdom åpner snart igjen!

Etter en periode med oppdatering og fornying av attraksjonen, er det nå offisielt at «Country Bear Jamboree» i Magic Kingdom snart gjenåpner. Denne klassiske attraksjonen har gjennomgått betydelige endringer og er klar til å ønske publikum velkommen tilbake med en helt ny forestilling.

«Country Bear Jamboree» har vært en del av Magic Kingdom siden parkens åpning 1. oktober 1971. Showet har altså underholdt publikum i over 50 år. Attraksjonen var opprinnelig ment å være en del av Disney’s Mineral King Ski Resort i California, et prosjekt som Walt Disney selv jobbet med på midten av 1960-tallet.

Reklame/shopping

Sonos Ace

Sonos Ace perfeksjonerer din personlige lytteopplevelse med tapsfri og romlig lyd, førsteklasses støykansellering, og opptil 30 timers batterilevetid.

Les mer og kjøp HER

Forestillingen er kjent for sin muntre country- og westernmusikalske revy med et ensemble av syngende bjørner. Figurene stiger opp til scenen på plattformer, kommer ned fra taket og dukker opp bak gardiner. Publikum inkluderer også animatroniske dyrehoder montert på veggene som interagerer med figurene på scenen. Den 17. juli 2024 gjenåpner «Country Bear Jamboree», nå under navnet «Country Bear Musical Jamboree».

(c) Disney

Den nye versjonen av «Country Bear Jamboree» lover å bringe en frisk vri til den klassiske attraksjonen. Showet vil være en hyllest til klassiske varietéshow som finnes i Nashville, Tennessee, og Nashville-musikere er involvert i de nye arrangementene. Bjørnene vil fremføre sine sanger i stiler som country, rockabilly og bluegrass. I tillegg til musikalske endringer, vil bjørnene også få en oppdatert garderobe med nye antrekk.

Med disse spennende endringene er «Country Bear Jamboree» klar til å starte en ny æra i Magic Kingdom. Merk av 17. juli 2024 i kalenderen, og bli med på feiringen av denne ikoniske attraksjonens gjenåpning! Vi gleder oss!

Total Views: 29 ,