Oppdateringer og endringer i Disney World i 2024 og 2025

Disney World er et sted i konstant forandring, og 2024-2025 er intet unntak. Vi har samlet en oversikt over attraksjonene som vil gjennomgå endringer i løpet av det neste halvannet året.

(c) Disney
Test Track

Test Track er en av de mest populære attraksjonene i EPCOT og er kjent for å gi gjestene en spennende opplevelse som testførere i høyhastighetsbiler. Attraksjonen lar besøkende designe sin egen bil og deretter teste den på en rekke utfordrende baner, som inkluderer skarpe svinger, bratte bakker og høyhastighetsretter. Disney og sponsoren Chevrolet har planlagt en fornyelse av Test Track, som vil innebære en stenging av attraksjonen. Den siste dagen attraksjonen var åpen i sin nåværende form var 16. juni 2024. Detaljer om hva den nye versjonen av Test Track vil inneholde er ikke fullstendig avslørt, men det er ventet at oppdateringen vil inkludere hyllest til den klassiske attraksjonen World of Motion, som opprinnelig holdt til i samme bygning. Det er ennå ikke annonsert en gjenåpningsdato

Tianas Bayou Adventure

Denne attraksjonen er en omarbeidelse av den tidligere Splash Mountain og kommer til Magic Kingdom. Denne attraksjonen er inspirert av Disney-filmen “Prinsessen og Frosken” og tar gjestene med på en musikalsk reise gjennom et glitrende bayou. Besøkende vil bli med Prinsesse Tiana og den jazzelskende alligatoren Louis på deres eventyr mens de forbereder seg til en livlig feiring under Mardi Gras-sesongen. Åpningsdatoen for Tianas Bayou Adventure på Walt Disney World Resort i Florida er satt til 28. juni 2024. En virtuell kø vil være på plass når attraksjonen åpner, og gjester vil trenge å bruke My Disney Experience-appen for å få tilgang til attraksjonen

It’s Tough to be a Bug!
(c) Disney

“It’s Tough to Be a Bug” er en 3D-film og live show som finnes i Animal Kingdom. Denne attraksjonen gir gjestene en mulighet til å oppleve livet fra en insekts perspektiv og er plassert i Tree of Life1.
Disney har annonsert at “It’s Tough to Be a Bug” vil bli erstattet av en helt ny “Zootopia” 3-D show234. Detaljer om den nye attraksjonen er fortsatt begrenset, men det er kjent at den vil være basert på den populære Disney-filmen “Zootopia”. Det er ennå ikke annonsert en nøyaktig dato for når “It’s Tough to Be a Bug” vil stenge eller når den nye “Zootopia”-attraksjonen vil åpne.

Voyage of the Little Mermaid

Voyage of the Little Mermaid er en sceneopptreden som har vært en del av Disney’s Hollywood Studios siden den debuterte 7. januar 1992. Showet hadde sin siste opptreden i 2020 og gjenåpnet ikke etter pandemistengningen av Walt Disney World. Disney har annonsert planer om å gjenopplive “Voyage of the Little Mermaid” med en ny forestilling kalt “The Little Mermaid – A Musical Adventure” som forventes å debutere høsten 20242. Detaljer om den nye forestillingen er fortsatt begrenset, men det er kjent at den vil bringe en oppdatert versjon av den klassiske historien tilbake til parken

(c) Disney
Rock ‘n’ Roller Coaster

Denne populære berg-og-dal-banen vil gjenåpne den 27. juli 2024, etter en omfattende oppussing som begynte i januar i år.

Country Bear Jamboree

Country Bear Jamboree” er en klassisk attraksjon som ligger i Magic Kingdom ved Walt Disney World. Den har vært en del av parken siden den åpnet og er kjent for sin animatroniske bjørneforestilling. Country Bear Jamboree” har vært stengt siden 27. januar 2024 for en betydelig oppussing. Den nye og forbedrede versjonen av showet vil inneholde noen betydelige oppdateringer og vil offisielt åpne den 17. juli 20241.

Reklame/shopping

Sammenleggbar Vannflaske

Denne sammenleggbare vannflasken av sikker silikon er lekkasjesikker, varmebestandig og praktisk for alle typer aktiviteter.

Les mer og kjøp HER

Andre endringer og rykter

Det er rykter om at Big Thunder Mountain Railroad i Magic Kingdom vil stenge for en større oppussing som en del av et ekspansjonsprosjekt kalt Beyond Big Thunder Mountain. Disney har angivelig søkt om en byggetillatelse for oppussingen, noe som kan tyde på at stengingen kan begynne så tidlig som senere denne sommeren. Det er mulig oppussingen vil inkludere fullstendig utskifting av skinnegangen og andre oppgraderinger. Prosjektet Beyond Big Thunder Mountain ble først annonsert på D23 Expo i 2022 og beskrives som det største i Magic Kingdoms historie.

Dinoland USA transformert til «Tropiske Amerika». (c) Disney

Dinoland U.S.A. i Disney’s Animal Kingdom vil bli transformert til et nytt område som henter inspirasjon fra de tropiske Amerika, med særlig fokus på Maya-kulturen. Disney har dykket ned i Yucatan-halvøyas kunst, kultur og arkeologi for å forme det nye temaet, og arbeider med 3-D modeller for å bringe visjonen til live. Besøkende kan også se frem til en Encanto-inspirert attraksjon, hvor Casita fra filmen vil bli et sentralt element. I tillegg kan fans av Indiana Jones glede seg over at DINOSAUR-attraksjonen muligens vil bli forvandlet til et attraksjon med den ikoniske eventyreren. Vi vet foreløpig ikke noe om når denne nye delen av Animal Kingdom vil stå klar.

Det verserer også rykter om at Disney planlegger å bygge en femte park i Disney World, men dette er ikke bekreftet.

Total Views: 37 ,