Utforsk hotellene i Disney World

Selv om du ikke bor på et av Disney World-hotellene, er det fortsatt mulig å besøke dem. Ta en pause fra parkene og nyt en lunsj på et av hotellene, eller bare ta en titt rundt. Men husk, bassengene er kun forbeholdt de som bor der.

Wilderness Lodge (c) Disney

Disney World er kjent for sine fantastiske temaparker, men hotellene er også verdt et besøk. De tilbyr en rekke aktiviteter, restauranter og vakre omgivelser som kan være en velkommen avveksling fra parkene.

Noen av de mest visuelt imponerende hotellene inkluderer Grand Floridian Resort & Spa, kjent for sin viktorianske eleganse, og Animal Kingdom Lodge, hvor du kan se afrikanske dyr rett utenfor vinduet ditt. Polynesian Village Resort gir deg en smak av Sørhavet med sin tropiske innredning.

Reklame/shopping

Etui til iPhone 15, med plass til kredittkort. En plassparer i parken.

Dette etuiet med kortlomme har plass til oppbevaring av 2 kort. Med dobbel lag beskyttelse av mykt TPU og ripebestandig hard PC gir det omfattende beskyttelse mot støt, fall og riper. Tillater trådløs lading uten å ta av etuiet hvis alle kortene fjernes fra den skjulte kortsporet.

Les mer og kjøp HER

Hvert hotell har sine egne unike aktiviteter. På Fort Wilderness Resort kan du nyte hesteturer og utendørs filmer, mens BoardWalk Inn har surrealistiske forestillinger hver kveld på promenaden.

Når det gjelder mat, er det mange populære restauranter å velge mellom. ‘Ohana på Polynesian Village Resort er kjent for sin familievennlige atmosfære og deilige polynesiske retter. På Grand Floridian kan du nyte en femstjerners middag på Victoria & Albert’s. Husk bare å reservere bord god tid i forveien.

Grand Floridian lobby

Selv om det kan være fristende å ta en dukkert i et av de mange bassengene, er det viktig å merke seg at disse er forbeholdt gjester som bor på hotellene. Dette er for å sikre at alle som bor der har tilgang til fasilitetene.

Å besøke Disney World-hotellene kan være en flott måte å ta en pause fra parkene på, enten det er for en lunsj, for å utforske, eller bare for å nyte atmosfæren. God tur!

Total Views: 20 ,