Disney feirer “halvveis til jul” i 2024

Disney markerer “halvveis til jul” rundt 24. juni hvert år, og det er alltid spennende å se hva de har i vente for den kommende julefeiringen. 2024 er intet unntak, med spennende nyheter og arrangementer planlagt for både Magic Kingdom, Epcot og Hollywood Studios.

(c) Disney

Disney er kjent for sin spektakulære julefeiring, og selv om vi bare er halvveis til den store dagen, begynner forberedelsene allerede. På denne tiden av året begynner nemlig Disney å avsløre hva gjestene kan forvente når parkene forvandles til et jule- og vinterland.

I Magic Kingdom, vil “Mickey’s Very Merry Christmas Party” returnere for Walt Disney Worlds høytidssesong i 2024. Dette arrangementet vil finne sted på utvalgte netter i Magic Kingdom fra tidlig november til uken før jul 2024. Her er de offisielle detaljene fra Walt Disney World:

Arrangementet vil finne sted på følgende netter:
November: 8, 11, 12, 14, 15, 17, 19, 21, 22, 24, 26, 27 og 29.
Desember: 1, 3, 5, 6, 8, 10, 12, 13, 15, 17, 19 og 20.
Mickey’s Very Merry Christmas Party vil finne sted fra kl. 19:00 til midnatt.

Reklame/shopping

Disney Women’s Mickey Mouse 5 Pack No Show Socks

Disneysokker for kvinner, med design av dine favoritt Disney-figurer. De er laget av høykvalitets, pustende stoff, og er enkle å ta vare på. De er perfekte som gaver til enhver Disney-fan, og er et flott tilbehør til en Disney-ferie.

Les mer og kjøp HER

I Epcot, vil “Festival of the Holidays” returnere i 2024. Denne årlige festivalen feirer høytidstradisjoner fra hele verden og vil starte den 29. november og vare til 30. desember 2024. Festivalen inkluderer matboder som serverer sesongbaserte retter fra forskjellige land, samt live underholdning og spesielle arrangementer.

I Hollywood Studios, vil “Jollywood Nights” returnere i 2024 fra 9. november til 21. desember, og tilby et fem timers julearrangement på utvalgte kvelder. Arrangementet vil inneholde et nytt skøyteshow, over 20 unike karakteropplevelser, og favoritter som Phineas og Ferb, Santa Duffy, og Santa Stitch.

Så Disney har mye i vente for gjestene sine i forbindelse med julen 2024. Fra spennende nye show til møter med favorittkarakterene dine, er det nok av grunner til å begynne å telle ned dagene til jul allerede nå.

Total Views: 29 ,